Poštovani kupci, kao što ste mogli pročitati u novinama, neke osobe donose falš med Macun u Srbiju, a koriste naše slike Meda.
Takodje znate, a možete i videti kod nas sertifikate i dozvole Ministarstva zdravlja Republike Srbije-registarski broj 5152/2014.
Svi naši dileri poseduju naše sertifikate, molimo vas da pažljivo birate gde ćete kupiti Macun med za potenciju, čuvajte zdravlje, hvala.

GDE SE ROBA ISPORUČUJE?

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe AKS Express.

 

ROK ISPORUKE

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme „Potvrdi“, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja i isporuku možete očekivati u roku od 1-3 radna dana.
U 90 % slucajeva,porudzbine koje porucite do 12h se isporucuju sutradan.

Artikle mozete naruciti i putem call centra na brojeve telefona sa sajta.

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naši operateri.

Rok isporuke porudžbina je 1-3 radna dana,obicno stigne za 1 dan, vikendom se ne isporučuje.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

CENA ISPORUKE

Cena isporuke za porudžbine veće od 4.000,00 din. je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena isporuke iznosi 250,00 din sa PDV-om bez obzira na težinu paketa. Ovo se ne odnosi na pakete za veleprodajne količine i cene.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom, profaktura ili na naš žiro račun.

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.