1-teglica-240g-1-mala-43g
1 Teglica 240g + 1x43g macun teglica – AKCIJA!!!
05.07.2019.
43gr macun med za potenciju
02.01.2020.
Show all

Macun kesice za potenciju

1.350  din8.000  din

NOVA-POJAČANA FORMULA OD OGRANIČENIH BILJNIH SIROVINA IZ PRIRODE!

1 kesica = 10 grama

1 kutija = 6 kesica

Cene Macun meda su veleprodajne i prilagodjene platama i tržištu u Srbiji!!!

1 kutija1350 din + troškovi poštarine (250 din)
2 kutije2150 din + troškovi poštarine (250 din)
3 kutije3150 din + troškovi poštarine (250 din)
5 kutija4500 din + besplatan ptt
10 kutija8000 din + besplatan ptt
50 kutija i višena upit

Cene za veleprodajne količine su na upit


poručite ubacivanjem u korpu ▼

Pozovi
Шифра производа: 1x43-1 Категорије: , Ознаке: ,
Narucivanje SMS-om: +381615000125

Najbolji prirodni lek za potenciju – Macun kesice

Macun kesice za potenciju učiniće Vaš život lepšim.

Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom uz tursku med Macun kesice. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje.

Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima?

Nudimo vam najbolji prirodni lek za potenciju – Epimediumlu Macun ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost.

ISKUSTVA  KORISNIKA MACUN KESICE ZA POTENCIJU

Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun meda u kesicama. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Korišćenjem Macun meda dostižwtw jaku erekciju koja traje upravo oniliko koliko Vi to želite. Poted jake erekcije, naš Turski med vam daje dodatnu energiju pa možete uživati u dugom intimnom odnosu kao nikad do sad. Na ejakulaciju upravo vi utičete, kao i na dužinu trajanja odnosa. Dejstvo od 24h omogućava Vam da uživate više puta u seksualnom odnosu u toku dana. Zato ne gubite vreme, probajte i vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

Dejstvo Turskog meda u kesicama – Macun kesice za potenciju

Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom. Zato su Macun kesice za potenciju idealne za oba pola.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

Prirodni preparati za potenciju. Macun med je 100% prirodan i samim tim bez nezeljenih dejstava. Macun med u kesicama je za muškarce i žene.

Prirodni lek za potenciju bez recepta

Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Turski med bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cenama.

Mere opreza: Med kod pojedinih osoba može dovesti do blagog povećanja krvnog pritiska, pa se preporučuje obazriva upotreba od strane osoba koje imaju ozbiljnijih problema sa krvnim pritiskom, osobama sa kardiovaskularnim bolestima i srčanim bolesnicima. Poželjno je uvek se posavetovati sa lekarom pre upotrebe bilo kog preparata za potenciju.

Porudžbina važi za Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i druge gradove Srbije!

Тежина0,43 кг
Macun Med Kesice

1 kutija = 1350 din + troškovi poštarine (250 din), 2 kutije = 2150 din + troškovi poštarine (250 din), 3 kutije = 3150 din + troškovi poštarine (250 din), 5 kutija = 4500 din, 10 kutija = 8000 din

Slanje i preuzimanje AKS brzom poštom.Moguče i lično preuzimanje u našoj veleprodaji za pravna lica.

Rok Dostave 1-3 radna dana.Cena dostave 150 dinara.

Za porudžbine preko 4000 dinara BESPLATNA DOSTAVA.

Radno Vreme 09 - 20 časova.

Med možete kupiti u bolje snabdevenim sexy shopovima

Za sve informacije i reklamacije tel:069 617 440