Macun kesice za potenciju
02.01.2020.
1 Teglica 240g + 1 kutija (6 kesica) – AKCIJA!
13.01.2020.
Show all

43gr macun med za potenciju

1.350  din8.000  din

NOVA-POJAČANA FORMULA OD OGRANIČENIH BILJNIH SIROVINA IZ PRIRODE!

Cene Macun meda su veleprodajne i prilagodjene platama i tržištu u Srbiji!!!

1 kutija sadrži 1 teglicu ukupne zapremine 43 gr macun preparata

1 kutija1350 din + troškovi poštarine (250 din)
2 kutije2150 din + troškovi poštarine (250 din)
3 kutije3150 din + troškovi poštarine (250 din)
5 kutija4500 din + besplatan ptt
10 kutija8000 din + besplatan ptt
50 kutija i višena upit

Cene za veleprodajne količine su na upit


poručite ubacivanjem u korpu ▼

Pozovi
Шифра производа: 1x43-1-1 Категорија:
Narucivanje SMS-om: +381615000125

43gr macun med za potenciju – No1 prirodni lek za potenciju

43gr macun med za potenciju jeste Turski med koji je upakovan u malu teglicu od 43gr. Ova količina je otprilike za 5 upotreba.

Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom uz 43gr Macun med za potenciju. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje.

Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima?

Nudimo vam najbolji prirodni lek za potenciju – Epimediumlu Macun ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost. Ukoliko prvi put naručijete, predlažemo pakovanje 43gr Macun med za potenciju, kako bi se uverili u njegovu delotvornost.

Iskustva korisnika 43gr macun med za potenciju

Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun meda za potenciju. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Zato ne gubite vreme, probajte i vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

Veoma je bitno da med čuvate na sobnoj temperaturi, zaštićen od svetlosti. Svaki put pre upotrebe dobro promešati sadržaj u teglici. Uzima se 1 ravna kafena kašičica sat vremena pre odnosa i dejstvo traje do 24h. Med je najbolje otopiti u ustima i popiti sa malo vode. Ne preporučuje se da med otapate u kafi, vrućem čaju ili alkoholnim napicima jer može doći do gubitka dejstva.

Dejstvo

Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

Prirodni preparati za potenciju. Macun med je 100% prirodan i samim tim je bez nezeljenih dejstava. Dostupan u pakovanju 43gr

Prirodni lek za potenciju bez recepta

Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Turski med bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cenama.

Mere opreza: Med kod pojedinih osoba može dovesti do blagog povećanja krvnog pritiska, pa se preporučuje obazriva upotreba od strane osoba koje imaju ozbiljnijih problema sa krvnim pritiskom, osobama sa kardiovaskularnim bolestima i srčanim bolesnicima. Poželjno je uvek se posavetovati sa lekarom pre upotrebe bilo kog preparata za potenciju.

 

Porudžbina važi za Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i druge gradove Srbije!

Тежина0,43 кг
Turski Med Teglica 43 gr

1 kutija = 1350 din + troškovi poštarine (250 din), 2 kutije = 2150 din + troškovi poštarine (250 din), 3 kutije = 3150 din + troškovi poštarine (250 din), 5 kutija = 4500 din, 10 kutija = 8000 din

Slanje i preuzimanje AKS brzom poštom.Moguče i lično preuzimanje u našoj veleprodaji za pravna lica.

Rok Dostave 1-3 radna dana.Cena dostave 150 dinara.

Za porudžbine preko 4000 dinara BESPLATNA DOSTAVA.

Radno Vreme 09 - 20 časova.

Med možete kupiti u bolje snabdevenim sexy shopovima

Za sve informacije i reklamacije tel:069 617 440